logo urh
Adresa

Str. Amurgului Nr. 20, Sector 5, Bucuresti

Informatii generale

despre macaralele mobile

Despre macaralele mobile

O macara mobila este acea macara ce poate fi mutata dintr-o locatie la alta, uneori, in timp ce transporta o incarcatura. Cu toate acestea, in limbajul general o „macara mobila” tinde sa fie un vehicul-macara cu roti cu anvelope de cauciuc.

O macara montata pe un camion transportor oferă mobilitate.

In general, aceste macarale sunt capabile sa circule pe autostrazi, astfel eliminand necesitatea de echipamente pentru transportul macaralei. Multe macarale au capacitatea de deplasare la viteze mici (cativa km/h) in timp ce manipuleaza o sarcina. Cele mai multe macarale de acest tip sunt echipate cu contragreutati pentru stabilizare, solutie suplimentara fata de cea oferita de tangoane. Tangoanele au rolul de a stabiliza macaraua pentru ridicarea sarcinii. Macaralele telescopice sunt echipate cu un singur motor, cu acelasi motor functionand si macaraua si transportorul fiind astfel similare cu macaralele pe senile. Motorul, in general, pentru acest tip de macara este montat in transportor. UZINA DE REPARATII HIDRAULICE U.R.H are o experienta de 17 ani in inchirierea macaralelor.

Ofera servicii de inchiriere macarale cu o capacitate de ridicare de la 12,5 TF pana la 40 TF si de mentenanta/reparatii macarale.

intrebari frecvente

Intrebari frecvente

De ce tip de macara am nevoie?

Principalii factori in determinarea marimii macaralei necesare sunt greutatea incarcaturii si distanta (sau „raza”) pe care trebuie deplasat obiectul. De asemenea, pot fi si alte considerente, cum ar fi caracteristicile incarcaturii sau de acces restrictionat, care influenteaza tipul si marimea macaralei.

Ce capacitate de ridicare trebuie sa aibe macaraua?

URH (Uzina de Reparatii Hidraulice) opereaza 8 automacarale mobile pe orice tip de teren, cu capacitati de ridicare de 12,5tf, 16tf, 18tf, 25tf, 30 tf, 40 tf.

Ce trebuie sa fac pentru a inchiria o macara?

Pentru a inchiria o macara tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la unul din numerele de telefon 0722-314-212 / 0745-314-212 / 0764-221-256 / 021-420-36-87 sau online prin sectiunea de contact.

intrebari frecvente
de retinut

De retinut

La selectarea macaralei trebuie luate in considerare urmatoarele:

  • Masa, dimensiunea si caracteristicile incarcaturii
  • Vitezele operationale, razele, inaltimea de ridicare si zona de miscare (circulatie) a macaralei.
  • Numarul, frecventa si tipurile de ridicari.
  • Durata pentru care este necesara macaraua
  • Santierul, solul si conditiile de mediu
  • Restrictiile rezultate datorita obstacolelor(cladiri, stalpi, etc.) existente in jurul santierului
  • Spatiul disponibil pentru accesul, extinderea si deplasarea macaralei
  • Pericole de proximitate, cum ar fi vehicule, cladiri, linii de cale ferata si cabluri suspendate.